Ajánlom az oldalt

“Igazán elégedett vagyok az új prizmás szemüvegemmel”

Az új prizmás szemüvegemmel már egyáltalán nem jelent megterhelést, ha órákon keresztül a számítógépen dolgozom. Korábban, néhány óra elteltével már problémát jelentett koncentrálni, és a fejem is elkezdett fájni. A szemüvegnek köszönhetően még a nyakfájásom is elmúlt. Kész megváltás!

Péter - programozó

“Az új szemüveggel, kényelmesen látok.”

Elmúlt a délutáni fáradság, álmosság. Munkámban fontos a gyorsaság, és pontosság, ehhez viszont elengedhetetlen, hogy jól lássak. Az életem kényelmesebbé, komfortosabbá vált a vizsgálat után készített új szemüveggel.

János - árukomissiózó

“Gyakran kellett félbehagynom a munkám, mert borzasztóan elkezdett hasogatni a fejem.”

Sosem hittem volna, hogy a látásommal függhet össze, de amióta elkészült az új szemüvegem, nemcsak a múlni nem akaró fejfájásaim szüntek meg, de az éjszakai vezetés sem jelent már kihívást számomra.

Albert - újságíró

“Köszönöm az új szemüvegemet, nagyon elégedett vagyok vele.”

Korábban csak a monitorhoz használtam szemüveget, de így is, a nap végére égtek és elfáradtak a szemeim. Az új prizmás szemüvegemet most már állandóan viselem, és amellett, hogy tökéletes a látásom, megszűnt a szemégés, fáradtság. Igazán nagy könnyebbséget jelent a mindennapokban.

Erika - adminisztrátor

“Mióta hordom a prizmás szemüvegemet, megszűntek az esti fejfájások és már a monitor előtt sem fáj a szemem.”

A vizsgálat csak fél órát vesz igénybe és a napjaim újra fájdalommentesek lettek.

Magdi - pénzügyi előadó

“Nagyon szeretem ezt a lencsét.”

Jó, mert nagyon élesen látok mindent, és a 2 méter magasság feletti apró számokat is el tudom olvasni, nem kell találgatnom.

Mónika - készletgazda

“Régen nagyon sokat fájt a fejem, állandó fáradékonyság gyötört, de az új szemüvegemnek köszönhetően már sokkal jobb.”

Órákon át tudok számítógépezni és olvasni is. Még egyszer hatalmas köszönet!

Géza - diák

“Újra biztonsággal közlekedhetek, és megszabadultam az állandó émelygéstől és fejfájástól.”

Henrietta - szállítmányozó

“Korábban is volt már szemüvegem, de nem szerettem viselni...”

... holott számítógép előtt dolgozom és nehéz napi 10-11 órán át úgy helytállnom, hogy nem jó a látásom. Amióta megvannak az új lencséim egy olyan keretben, amiben jó a közérzetem és nem feszélyez, javult a koncentrációm, elmúlt a fejfájásom és sokkal hatékonyabban tudom ellátni a mindennapi feladataimat.

Leila - értékesítési tanácsadó

“Nagyon kedvesek, segítőkészek.”

Lépést tartanak a fejlődéssel. A teljes problémamegoldásra törekednek.

Bea - előadó

“Sosem hittem volna, hogy a világ másképp létezik mint ahogyan én látom.”

Amikor a vizsgálat után először néztem a külvilágot az új lencsén keresztül nem hittem a szememnek :). Minden hirtelen sokkal színesebb, élesebb, részletesebb lett. Hihetetlen érzés és ezt nem lehet meghálálni. Egy teljesen új világot kapni ilyen rövid idő alatt. Természetesen a problémák is megoldásra találtak amik magához a vizsgálathoz vezettek ( fejfájás, koncentrációs nehézségek)megszűntek vagy javuló tendenciát mutatnak pár nap viselés után. Köszönöm az egész Optic One csapatnak a segítséget és legfőképpen köszönöm Zimányi Gézának a türelmét, hozzáértését és kiváló munkáját!

Cassandra - Gyógypedagógus